Projektverkstaden

Vi finns med er från start till slut

Projektverkstaden är ett byggföretag som arbetar med ROT, Rivning & håltagning samt totalentreprenad. Företaget startades 2011 av personer med över 30 års branscherfarenhet. Sedan start har vi fokuserat på att erbjuda en närvarande, ärlig och lösningsorienterad byggpartner. Vår arbetsmetod handlar om ett nära samarbete med er som kund där vi fungerar som en förlängd arm av ert företag i alla aspekter av projektet.

Vår arbetskultur

När du anlitar projektverkstaden är vårt absoluta mål att ni alltid ska vilja återkomma. Den inställningen präglar vårt arbete från första kontakt till färdigställt projekt.

Arbetssätt

01

Kompetens

Våra medarbetare har stor kompetens inom kärnområden som installation, konstruktion och CAD. Vi har lång erfarenhet från samarbete med större bygg -och konsultbolag som NCC, bravida, Carl Hansson, SH bygg Mfl.

02

Proaktiva

Med vår hjälp upptäcks eventuella problem från start. Vi utreder förutsättningar och ser snabbt om man kan göra projektet mer effektivt. Genom erfarenhet kan vi på ett smidigt sätt rädda och styra om svåra projekt.

03

God projektekonomi

Genom samverkan hjälper vi er få bästa projektekonomi. Projektverkstaden sitter på samma sida som beställaren. Vi ser objektivt på projektet och bistår löpande med förslag och idéer kring utförande, materialval och effektiviserande moment.